HK.dk logo

Nordjyske Nicklas Bille Hansen valgt til formand for HK Ungdom

16. november 2017  |  Nordjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

En af mine første og vigtigst opgaver bliver at være med til at tænde gnisten i lokalområderne, så vi sammen kan få en sund og stærk ungdomsorganisation. Det vil gavne os, når vi skal bakke op om HK’s kampe om emner, som vi i ungdommen kan se vil gavne vores medlemmer.


Nicklas Bille Hansen

Nicklas Bille Hansen

27 årige Nicklas Bille Hansen fra Frederikshavn blev i starten af november valgt som ny formand for HK Ungdom på landsplan. Nicklas er gennem sine tre år i HK Ungdom nået vidt omkring. Han har været lokalrådsmedlem i Frederikshavn, næstformand i HK Ungdom Nordjylland, været med i HK Kommunals elevudvalg, været netværkskoordinator – og senest været næstformand for HK Ungdom i et år.

Bredden i Nicklas’ arbejde har givet ham en stor indsigt i HK’s organisatoriske opbygning, og hvilke kampe man skal kæmpe som frivillig i en fagforening.

- Jeg har derfor fået forståelsen for hvor vigtigt ens bagland er, samt styrken ved at have et godt aktivt netværk af frivillige unge, som kan kæmpe for fællesskabet i hver sin landsdel, siger Nicklas Bille Hansen.

Nicklas Bille Handen har et mål om at sætte ungdommen på dagsordenen fremadrettet.

- Vi skal vise, at vi er parate til at tage ansvar og “tage over”, når det bliver aktuelt, siger Nicklas Bille Hansen. - Kort sagt skal ungdommen være mere synlig. Vi skal ikke blot være dem vi taler om, men fremadrettet taler med.

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk