HK.dk logo

Vivi er Danmarks mest engagerede kollega

20. november 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Jubelen brød ud i Cirkusbygningen i København, da HK tirsdag aften kårede sønderjyske Vivi Appel som Danmarks mest engagerede kollega. Titlen er en specialpris til konkurrencen Danmarks Bedste Kollega.

Foto: Jacob Nielsen

Viv Appel med sit trofæ 

Foto: Jacob Nielsen


Danmarks mest engagerede kollega er Vivi Appel, administrativ specialist i dagplejen i Aabenraa Kommune med arbejdsplads i Tinglev. Det slog en jury fast ved et stort awardshow i Cirkusbygningen i København foran 400 tilskuere. I alt 1.528 gode kolleger fra hele landet har været nomineret i HK’s konkurrence, som har til formål at sætte fokus på betydningen af et godt fællesskab på jobbet og sprede god kollegakarma.

”Jeg er både stolt og glad,” sagde en overvældet Vivi Appel umiddelbart efter kåringen. Hun nød eventen i fulde drag og har fået sig et minde for livet.

-”Der var rød løber og flotte rammer. Et godt show og nogle rigtig gode finalister. Det er en aften jeg sent vil glemme,” siger hun og slutter med et smil: ”Det er stort for en sønderjyde”.

Et godt skudsmål

Vivi Appel blev nomineret til prisen af sin kollega Monica Adserballe, som i indstillingen blandt andet skrev:

”Vivi er arbejdsom, ansvarsbevidst, effektiv, venlig, sød og altid klar til at hjælpe .... Hun er empatisk, husker og har overskud til at spørge ind til både opgaver der kan være svære og til private oplevelser.”

Vinderne blev udvalgt blandt 10 finalister af en jury, som bestod af arbejdsmiljøchef i Dansk Erhverv Anne-Marie Røge Krag, bestyrelsesformand for Foreningen af offentlige HR-chefer, Kim Nissen og arbejdsmiljørepræsentant Erik B. Kristoffersen fra ATP Udbetaling Danmark i Vordingborg.

Alle deltagere gør en forskel

Det er tredje år i træk, at HK har opfordret alle, der har en ekstra god kollega, til at indstille vedkommende til prisen. Kolleger, der gerne giver en hånd med, er engagerede og tager ansvar for fællesskabet og opgaverne, er guld værd.

Der var 10 finalister med på aftenen, men alle, der har været med til at sprede god kollegakarma, fik en hilsen.

”Vi vil sende god kollegakarma til de mange danskere rundt omkring i landet, der hver dag gør en forskel for deres kollegers arbejdsglæde. De fortjener alle sammen anerkendelse. For der er brug for god kollegakarma på arbejdspladserne. Især stress er et stort problem, og det skal vi tage seriøst og gøre noget ved i fællesskab, siger forbundsformand for HK, Kim Simonsen.

Vinderen af hovedprisen som Danmarks Bedste Kollega blev Birgitta Kajn fra IKEA i Gentofte. Danmarks Mest Hjælpsomme Kollega blev lærer Niels Bjørn Nielsen fra Alligåbroskolen og Danmarks Mest Ansvarlige Kollega blev assistent Pernille Nyrup Just fra Silkeborg Kommune.

Kommunal

Bliv medlem af HK Kommunal


Meld dig ind her

Lokale HK-
i Sydjylland


Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk