HK.dk logo

Få mere i lønposen med disse 3 tips

21. november 2017  |  Sydjylland  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Lønforhandling er en svær disciplin, og i HK Sydjylland vil vi gerne klæde dig optimalt på til den. Derfor har vi i den kommende tid arrangementer i 4 forskellige byer, der gør dig skarp ved forhandlingsbordet.

 


Én af oplægsholderne er Solveig Schmidt, der har skrevet bogen lønforhandling for kvinder. Hun giver følgende 3 råd:

  1. Det vigtigste er overhovedet at tage forhandlingen. Al forskning viser, at pengene går til dem, der beder om dem. Ikke nødvendigvis til de dygtigste eller flittigste. 

     

  2. Uden forberedelse går det ikke. Det giver langt mere resultat, når man ved, hvad man vil kræve, og hvad man vil argumentere med. 

     

  3. Tag dig tid til forhandling. Forhandlinger kan være meget forskellige, men det er en generel erfaring, at kvinder forhandler hurtigere end mænd. Kvinder giver sig hurtigere.

Du kan opleve Solveig Schmidt ved arrangementet ”Kvinde, kend din værdi” i Esbjerg den 6. december.

Vi har også arrangementet ”Få noget ud af enhver lønforhandling” med forhandlingsrådgiver Søren Viemose i Vejle den 29. november og Haderslev den 30. november.

Løn

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk