HK.dk logo

Rebild og Næstved kommuner vandt elev-priser

22. november 2017  |  HK Kommunal  |  ELEV I KOMMUNE OG REGION  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Årets Praktiksted for kontorelever i kommuner og regioner gik til Rebild Kommune, mens Næstvæd Kommunes elevklub blev Årets Elevklub.

Mere end 170 var med på årets konference for elever i kommuner og regioner for nylig. I løbet af konferencen, der bød på faglige oplæg, netværk og valg til bestyrelsen for elevudvalget, skulle der også uddeles to prestigefulde priser: Årets Praktiksted og Årets Elevklub.


Rebild er Årets Praktiksted

Årets praktiksted 2017 Rebild

Prisen som Årets Praktiksted gik til Rebild Kommune. Her oplever eleverne selv, at de har et godt arbejdsliv med både udfordringer, støtte og en masse opgaver, der gør at de føler sig som en del af holdet, som det hed i indstillingen.

Desuden betyder det også noget for eleverne, at de uddannelsesansvarlige tager godt hånd om deres elevtid, ligesom det interne sammenhold blandt eleverne blev fremhævet.

Det var desuden andet år i træk den nordjyske kommune tager prisen som Årets Praktiksted.

Næstved Årets Elevklub

Årets elevklub 2017 Næstved

I Næstved Kommune er elevklubben en fast del af elevernes hverdag. Både i forhold til faglig sparring, men i høj grad også i forhold til det sociale sammenhold mellem eleverne.

Der er fællesspisning, biografture og en fælles indsats for at holde gang i aktiviteterne i klubben. 2. Års-eleverne spiller også en stor rolle i klubben, hvilket er med til at sikre en stor kontinuitet.

Med priserne som Årets Praktiksted og Årets Elevklub følger en check på 2.000 kroner.

Se også vores billedgalleri fra Elevkonferencen på Facebook

bliv klogere på den kommunale og regionale sektor

Følg med i vores nyheder


hk.dk/aktuelt

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk