HK.dk logo

Hent motivation fra René Nielsen

04. december 2017  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Få ny indsigt i selvmotivation og selvledelse og bliv en motiverende kollega, når René Nielsen ”Halv mand – helt menneske” gæster HK MidtVest.

René Nielsen vil tale ud fra emnet: Den motiverende kollega.
Hvordan fastholder man sin egen motivation, og hvad gør man, når man møder stagnation og modvind? Det handler om at være klar over, hvordan vi hver især påvirker de selvmotiverende faktorer, som dagligt spiller ind på vores motivation og lyst til at tage ansvar – både som privatpersoner og som kolleger på en arbejdsplads.
René Nielsen tager udgangspunkt i sin egen usædvanlige historie, og for ham er intet umuligt – hvis blot man har den rigtige indstilling og er motiveret. 
Fortællingen om René Nielsen er historien om en mand, der var udsat for en ulykke, som i sig selv både var uhyggelig, hård og uretfærdig, men samtidig historien om en mand, der efter et kæmpe chok formåede at vende en voldsom forandring til en styrke. Det er historien om selv at tage ansvar og om, hvor langt vi kan nå, hvis vi proaktivt søger udviklingen.

Mistede ben i togylykke

René Nielsen mistede begge ben i en togulykke, men det er lykkedes ham at udfordre sit nye liv uden ben.

I dag lever René Nielsen et helt almindeligt liv som ægtemand og far til tre. Han arbejder, handler, kører sine børn til idræt og ordner familiens have. Måden, René er nået hertil, er der dog intet almindeligt ved. 
21. april 1991 mistede han begge sine ben i en togulykke. I dag mange år efter ulykken aner René fortsat ikke, hvorfor han som en livsglad ung bankrådgiver og håndboldspiller på topniveau skulle vågne op på et hospital og blot være 113 centimeter høj. 
Det lykkedes René at udfordre sit nye liv uden ben. Vist var han nu kun en halv mand, men han besluttede sig for, at han igen ville være et helt menneske.

CV har fået nye dimensioner

Frem til ulykken skrev René Nielsen bankrådgiver og elitesportsmand på visitkortet. Det samme gjorde han efterfølgende, og han har siden tilført sit CV mange ny dimensioner. Verdensmester, OL-guldvinder, Master i Idræt og Velfærd, foredragsholder og forfatter er blandt de mest sigende. Renés bog, “Halv mand – helt menneske” har i dag solgt mere end 50.000 eksemplarer.
For, at du kan tage ansvar og medansvar for at motivere dig selv og andre, skal du som leder og medarbejder kende dine styrker og personlige power. I forhold til selvledelse og motivation skal vi turde tage både de gode og ubehagelige beslutninger. Det er en udfordring for mange.
Deltagerne får blandt andet indsigt i de værktøjer, René Nielsen selv har brugt på sin vej til toppen – de samme værktøjer han i dag bruger som mentaltræner. For René Nielsen handler det blandt andet om at være nærværende og turde stå frem og sige det, man tror på. Det handler om at være klar over, hvordan vi hver især påvirker de selvmotiverende faktorer, som dagligt spiller ind på vores motivation og lyst til at tage ansvar.

Så kom til sektorgeneralforsamling i:

HK Kommunal MidtVest onsdag 14. marts 2018 kl. 17.30-21.15 i Musikteatret, Den Røde Plads 16 i Holstebro

HK Stat MidtVest onsdag 14. marts 2018 kl. 17.30-21.15 i Musikteatret, Den Røde Plads 16 i Holstebro

HK Privat MidtVest lørdag 17. marts 2018 kl. 10.00-13.30 hos HK MidtVest, Vestergade 43, 7400 Herning

 

Generalforsamling

Sammen er du stærkere. 
det gælder også gode tilbud. 


Tjek dem her

Følg HK MidtVest på Facebook


Se facebookside

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk