HK.dk logo

Sampension - nu på Facebook

06. december 2017  |  HK Kommunal  |  HK Stat  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Flere gange om ugen kan kunderne i Sampension nu finde nyheder på det sociale medie.

- Bedre sent end aldrig, skriver Sampension selv som kommentar til en meddelelse om, at pensionsselskabet nu er kommet på Facebook.

Den nylancerede Facebookside vil fremover fortælle nyt om pension - og andre relevante emner - flere gange om ugen.

- Facebook er et vigtigt supplement til vores øvrige kommunikationskanaler. Flere end 2,1 million danskere bruger Facebook dagligt, og derfor skal vi selvfølgelig også være aktive her. Vi sigter efter at bruge Facebook til både faktuelle nyheder og til de mere bløde historier. Vi håber, at vores kunder og andre interessenter har lyst til at være med til at kommentere og give deres besyv med, skriver Søren P. Espersen, kommunikations- og HR-direktør i Sampension i meddelelsen.

Sampension er Danmarks tredjestørste pensionsforvalter med omkring 300.000 kunder og tilbyder både arbejdsmarkeds- og firmapensioner.

Find Sampension på Facebook her.


Pension

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk