Det får konsekvenser for en masse medlemmer i DSB, som derfor skal skifte til privat overenskomst.

Det betyder lige nu rigtig mange spørgsmål fra medlemmerne til deres tillidsrepræsentanter.

Henover weekenden har det faglige team i HK Trafik & Jernbane, knoklet med at udarbejde materiale, og i dag samlede HK Trafik & Jernbane en stor del af vores tillidsrepræsentanter i DSB, til et informationsmøde i HK Huset, så de kunne blive i stand til at besvare medlemmernes mange bekymrende spørgsmål.

Tillidsrepræsentant Annelise Preene sagde efter mødet ” Jeg er utrolig glad og stolt over hvor hurtigt HK har reageret og sikret at Jeg som tillidsrepræsentant bliver godt klædt på til de mange snakke med medlemmerne. Jeg føler en meget større ro nu, end da jeg kom”

På HK Trafik & Jernbanes hjemmeside er der blevet oprettet et link til spørgsmål og svar, som løbende bliver opdateret.

Afdelingsformand Dennis Jørgensen udtaler efter mødet: ”Det er vigtigt at vi er hurtigt ude med information til medlemmer og tillidsrepræsentanter. Ikke mindst, når DSB har valgt at denne udmelding op til jul. Derfor er vi også glade for at DSB bakkede op om at frigive så mange tillidsrepræsentanter som muligt til mødet”