HK.dk logo

HK Hovedstaden er klar til ny flyttebølge

17. januar 2018  |  HK Stat  |  Hovedstaden Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

HK Stat i hovedstaden forbereder sig på mange telefonopkald fra medlemmer og ekstra besøg på flytteramte arbejdspladser. Ny flytteplan kommer i dag 17. januar 2018.

I dag lidt over middag offentliggør regeringen planerne for den kommende runde af flytninger af statslige arbejdspladser. Derfor har det faglige sekretariat i HK Stat Hovedstaden forberedt sig på at rydde kalenderen og være klar ved telefonerne, når medlemmer begynder at ringe ind.

Ved sidste flytterunde begyndte telefonerne at kime bare en times tid efter, at planen var meldt ud, og det meste af en uge væltede det ind med opkald fra forvirrede og frustrerede medlemmer, hvis job skulle flytte. Derfor er HK klar ved telefonerne, men det er svært at forberede sig mere konkret, fortæller formand for HK Stat Hovedstaden Ulla Moth-Lund Christensen. 

Tip redaktionen
Har du prøvet at flytte? Er dit job flyttet?
Har du fået et nyt job, fordi der kom flere statslige arbejdspladser nær dig?
Eller har du andre erfaringer med staten der flytter?
Så hører redaktionen gerne om det.
Skriv til rasmus.lindharth@hk.dk eller til HK Stat på Facebook  

- Vi ved jo hverken hvem, eller hvor mange der skal flytte, så vi kan ikke gøre så meget andet end at være klar. Vi sætter ekstra bemanding på telefonerne og er klar til at komme ud på de arbejdspladser, der gerne vil have besøg, så snart vi ved, hvad planen indeholder, fortæller Ulla Moth-Lund Christensen.

Hun understreger, at usikkerheden har varet længe.

- Statens medarbejdere på de arbejdspladser har ventet længe på denne udmelding, og nogle er hunderæd for, hvad der skal ske, hvis deres job flytter. Andre er allerede begyndt at søge nyt job, fortæller hun.

Ifølge redaktionens oplysninger får de berørte medarbejdere direkte besked om deres arbejdsplads’ flytning inden pressemødet klokken 13.

Skal din arbejdsplads flytte?

Læs mere i HK Stats flytteguide

 

 


Udflytning

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk