HK.dk logo

HK er med ved DM i Skills

18. januar 2018  |  MidtVest  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

DM i Skills 2018 er i gang i MCH i Herning, hvor 300 unge fra erhvervsuddannelserne dyster i deres fag. HK er med og sætter spot på unges rettigheder på arbejdsmarkedet og fremtidens arbejdsplads.

Fra åbningen torsdag formiddag 18. januar strømmede det til med unge, som ønskede at besøge HK's stand.

På standen er der blandt andet er mulighed for at prøve VR-briller, vinde iPads og få en snak om rettighederne på arbejdsmarkedet, og hvad HK kan gøre for dig.

Du kan finde os i Hal L stand 9242, hvor vi er, indtil DM i Skills slutter på lørdag eftermiddag 20. januar.


Det kræver Skills

Simone Jønsson og Natasja Ottesen, detailhandelsuddannelsen på Herningsholm Erhvervsskole.

Simone Jønsson og Natasja Ottesen fra Herningsholm Erhvervsskole.

Det kræver Skills at tage en erhvervsuddannelse, og sådan nogle har Simone Jønsson og Natasja Ottesen fra Herningsholm Erhvervsskole.

Sammen med kammeraterne Kira Krogager og Simone Hansen dyster de i detailhandelsuddannelsen. Ét af de HK-fag, der er repræsenteret ved DM i Skills i MCH i Herning. I alt skal 10 hold fra hele landet dyste mod hinanden i detailhandelsuddannelsen.

- Vi har lavet en event i et bageri, hvor det handler om at invitere folk ind og lære dem at lave tapas, fortalte Natasja Ottesen, inden konkurrencen i kategorien event gik i gang torsdag formiddag.

Blandt de bedste

Kim Løvholm, Heidi Djurhuus Jensen, Andreas Deleuran og Marc N. Villadsen fra detailhandelsuddannelse på Skive College.

Kim Løvholm, sammen med kammeraterne Heidi Djurhuus Jensen, Andreas Deleuran og Marc N. Villadsen fra Skive College.

- Det er spændende at være med. Du får lov at arbejde med det, der interesserer dig, og også tænke lidt ud af boksen i forhold til det, du lærer på skolen. Og så er det selvfølgelig en fed følelse at vide, at du er blandt de bedste i Danmark inden for dit fag.

Sådan lød det fra Kim Løvholm, der sammen med kammeraterne Heidi Djurhuus Jensen, Andreas Deleuran og Marc N. Villadsen fra Skive College, der også dyster i detailhandelsuddannelsen ved DM i Skills i MCH i Herning.

De kunne torsdag formiddag præsentere en shop in shop i Kvickly med fokus på Hancock Sports Cola. En stand, de selv har lavet. Senere skal de dyste i kategorierne event, butiksvindue og personligt salg ved mesterskaberne.

Kan vise faget frem

Isak Hejnesen, mediegrafikeruddannelsen, Herningsholm Erhvervsskole.

Isak Hejnesen fra Herningsholm Erhvervsskole.

En anden af deltagerne er 22-årige Isak Hejnesen, der er i gang med en uddannelse til mediegrafiker på Herningsholm Erhvervsskole. Mediegrafiker er også ét af de HK-fag, som er repræsenteret. 

I
sak kommer fra Torshavn på Færøerne men bor nu i Viby J.


- Jeg er stolt over at være med ved DM i Skills. Du får muligheden for at vise dit fag frem og kan måske inspirere unge til at søge ind, fortalte han.

Isak har været i mesterlære hos Reprohuset i Herning og er nu i gang med at færdiggøre sin uddannelse hos Heyday i Aarhus. Han bliver færdig med sin uddannelse i august 2018.

I alt dyster seks mediegrafikere mod hinanden ved DM i Skills.

Mange besøgende på HK-standen ved DM i Skills i Herning 2018

Fra åbningen torsdag formiddag 18. januar strømmede det til med unge, som ønskede at besøge HK's stand ved DM i Skills.

Elev Job og uddannelse

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk