HK.dk logo

Ny stærk profil skal være repræsentant for tandklinikassistenterne

19. januar 2018  |  HK Kommunal  |  Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Vi skal gøre op med flinkeskolen og tro på det, vi kan. Sådan siger Malene Løvbjerg, der netop er udpeget som ny repræsentant for tandklinikassistenterne i HK Kommunal. Hun tiltræder til sommer.

Den nye repræsentant for tandklinikassistenterne i HK Kommunal gør op med flinkeskolen og vil gerne sætte sit fingeraftryk på fagets videre udvikling. Hun brænder for sit fag, er stolt over at være tandklinikassistent og glæder sig til at stå i spidsen for et område i rivende udvikling.

Malene Løvbjerg er 42 år og ansat i Nyborg kommunale tandpleje. Hun er netop udpeget til at efterfølge Kirsten Møller Christensen som repræsentant for tandklinikassistenterne. Malene har gennemført den fulde AOP, hun har et diplommodul i pædodonti, og hun har mange visioner for faget:

- Vores fag har udviklet sig enormt, siden jeg blev udlært i 1995. Og udviklingen stopper ikke her. Derfor er jeg meget optaget af videreuddannelse og videreudvikling for klinikassistenter. Vi skal dygtiggøre os og kan sagtens overtage flere opgaver. Vi har et fantastisk fag, vi skal tro på det, vi kan – og så skal vi ikke være så meget flinkeskolepiger, siger Malene Løvbjerg.

Ser frem til at møde dygtige kolleger

Hun glæder sig først og fremmet til at komme rundt og hilse på tandklinikassistenterne rundt omkring i landet.

- Jeg ser enormt frem til at møde alle de mange dygtige kolleger og høre, hvad der rører sig, og hvad de mener, der skal fokus på. Vi skal lære af hinanden, inspirere hinanden og bruge vores netværk. Så skal vi nok rykke og få sat vores faglighed på dagsordenen rundt omkring, siger hun.

Malene Løvbjerg arbejder selv til daglig både med kliniske og administrative opgaver, og hun har været tillidsrepræsentant for klinikassistenterne siden 2007. Før hun blev ansat i Nyborg Kommune, arbejdede hun ni år i en privat praksis. 

Privat er Malene gift, bor i Nyborg og har tre børn på 12, 16 og 19 år.

Kirsten Møller Christensen fortsætter som repræsentant for klinikassistenterne frem til sommerferien, hvorefter Malene Løvbjerg tager over.
 

Tandpleje Sundhed og tandklinik

Send besked til forfatter


Annuller

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar til indlægget

Er du sikker du vil fjerne indlæg/kommentar?

Du kan ikke genaktivere indlæg/kommentar efterledes.

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk