HK.dk logo

DL-F blandede sig i debatten om udflytning af uddannelsespladser

24. januar 2018  |  DL-F Bemærk: Denne artikel er mere end et år gammel og kan indeholde forældet information

Den 17. januar blev en udflytningsplan af statslige arbejdspladser fra regeringens side offentliggjort. I den forbindelse kunne DL-F læse i medierne, at bioanalytikeruddannelsen så ud til at blive flyttet til Kalundborg med et argument fra ministerens side om, at Novo Nordisk lå placeret i Kalundborg.

Den sammenhæng havde DL-F naturligvis et synspunkt om, hvorfor Politiken den 19. januar bragte nedenstående læserbrev af Susanne Bahne Hansen, formand DL-F.

UDFLYTNINGSPLANEN

Når minister for offentlig innovation Sophie Løhde (V) ganske fornuftigt vil se på etablering af en uddannelsesstation i Kalundborg målrettet det lokale Produktionsdanmark, så undrer det mig, at det er bioanalytikeruddannelsen, der nævnes i samme sætning som Novo Nordisk.

Novo Nordisk er trods alt Danmarks største laborantarbejdsplads og tilmed en uddannelse og arbejdskraft, der beviseligt er stor efterspørgsel på – også i Kalundborg.

Mon der burde have stået i ministerens papirer, at det er laborantuddannelsen – og ikke bioanalytikeruddannelse, der står over for at rykke ind i Kalundborg?


Laboratorium og miljø

Send besked til forfatter


Annuller

Log ind som medlem

Problemer med login?

For at øge sikkerheden i forbindelse med din adgangskode til Mit HK, skal du logge ind med NemID første gang, herefter kan du oprette din egen adgangskode på Mit HK.

Log ind med NemID

 Luk


Der vil blive sendt en mail eller sms med info om login

 Luk


Der er opstået en uventet fejl. Prøv evt. igen senere.

 Luk