Martin Rasmussen

Martin Rasmussen stiller op som kandidat til næstformandsposten i HK Danmark til april. Hans fokus er på stress, kompetencer, fremtidens arbejdsmarked og ligestilling.


Det er med fuld opbakning fra afdelingsbestyrelsen i HK Midt, at Martin Rasmussen stiller op til posten som næstformand i HK. Det gør han med en ambition om at sætte HK-præg på fremtidens arbejdsmarked:

 

Sammen skal vi arbejde med en dagsorden for det fremtidige arbejdsmarked, hvor vi handler i forhold til at gøre noget ved det alt for høje stressniveau, der koster livskvalitet og arbejdsglæde for så mange. 

   - Sammen skal vi arbejde med en dagsorden for det fremtidige arbejdsmarked, hvor vi handler i forhold til at gøre noget ved det alt for høje stressniveau, der koster livskvalitet og arbejdsglæde for så mange. Hvis jeg bliver valgt, så vil jeg også arbejde for, at vi som HK’ere styrker vores kompetencer. At vi får reel ligestilling mellem mænd og kvinder. Og at vi er en fagforening, der hjælper syge medlemmer, når de har det svært, siger Martin Rasmussen og tilføjer:

    - Der er samtidig en digitalisering i gang, som i de kommende år vil ændre arbejdsmarkedet markant. Ikke bare for HK’erne. Vi skal derfor ruste os til nye opgaver, lave målrettet kompetenceudvikling og styrke vores Jobbørs-, uddannelses- og karrieretilbud til medlemmerne. 
 
 
 

Synlig næstformand i dialog

   - Skulle jeg være heldig at blive som næstformand i HK, så får medlemmerne en næstformand, der er synlig ude hos medlemmerne, i pressen, på de sociale medier og på Christiansborg. For jeg vil gerne give medlemmerne en klar fornemmelse af, at deres næstformand taler deres sag og hele tiden er i dialog med omverdenen for at gøre en forskel på deres vegne, siger den fynske næstformandskandidat, der har over 30 års erfaringer som fagligt aktiv i HK med sig i bagagen:
 
    - Jeg er 47 år og i snart 32 år har jeg været enten fagligt aktiv, ansat eller valgt i HK. Jeg startede som aktiv i HK Ungdom, arbejdede i en Kvickly på HK Handels område, hvorefter jeg skiftede til telebranchen i HK Privat. Jeg er uddannet kontorassistent, har været tillidsrepræsentant, ungdomskonsulent, faglig konsulent, lønnet formand for HK Privat Odense, og de seneste 10 år har jeg som fællesformand været en del af Hovedbestyrelsen, Forretningsudvalget og A-kassens bestyrelse. Så jeg kender de fleste ”kroge” i HK, og jeg er klar til yde en stor indsats med de arbejdsopgaver, en næstformand vil få, fortæller Martin Rasmussen.
 
 

Fakta

Der afholdes ekstraordinær kongres i HK den 21. april i Odense, hvor der skal vælges ny næstformand. Martin Rasmussen, der er formand for HK Midt, har meldt sit kandidatur til posten.