Næstformandsposten bliver ledig, idet den nuværende næstformand Peder Stage Boelt Knudsen ikke genopstiller til bestyrelsen efter en mangeårig indsats. Beslutningen skyldes, at tillidshvervet i Stark, hvor han er ansat, tager en stor del af hans tid.

 

Peder Knudsen

Den nuværende næstformand Peder Stage Boelt Knudsen genopstiller ikke til bestyrelsen efter en mangeårig indsats.

 

De to kandidater til næstformandsposten er Nanna Svendsen og Susanne Lunde Andersen, der begge er medlemmer af bestyrelsen for HK Handel MidtVest.

 

En stærk netværker

Nanna Svendsen er 47 år og uddannet indenfor tekstilindustri men har de sidste 12 år arbejdet indenfor butiksområdet. 

 

Nanna Svendsen

Nanna Svendsen (til højre) har skabt et netværk blandt butikkerne i Herning midtby og har bred kontakt til mange af HK Handels medlemmer.

 

Nanna Svendsen har været fagligt aktiv i HK Handel, siden hun blev valgt til tillidsrepræsentant i 2010, og hun har siddet i bestyrelsen for HK Handel MidtVest i to år.

 

- Jeg stiller op til næstformandsposten, fordi jeg føler, at jeg kan bidrage med noget, som bestyrelsen har brug for. Jeg har skabt et netværk blandt butikkerne i Herning midtby og har bred kontakt til mange af HK Handels medlemmer. Både medlemmer ansat på overenskomst og medlemmer uden overenskomst, fortæller hun og fortsætter:
 
- Som næstformand vil jeg arbejde for, at alle vores medlemmer får mest muligt ud af deres medlemskab. Uanset, hvor i regionen de kommer fra.

 

Brænder for det faglige arbejde

Susanne Lunde Andersen er 40 år og bor med sin mand og tre børn i Ikast. Hun er ansat hos Bilka i Herning, hvor hun er tillidsrepræsentant og på vej ind i Dansk Supermarkeds Landsklubs bestyrelse.  
 
Hun har været tillidsrepræsentant i to et halvt år og før det suppleant for tillidsrepræsentanten.

 

Susanne Lunde Andersen i Bilka i Herning

Susanne Lunde Andersen, der er tillidsrepræsentant i Bilka i Herning, brænder for det faglige arbejde.

 

Susanne Lunde Andersen har været med i bestyrelsen for HK Handel MidtVest i tre år. Hun startede med at være suppleant men kom hurtigt ind i bestyrelsen.

 

- Jeg ønsker at blive valgt til næstformand HK Handel MidtVest, da jeg brænder for det faglige arbejde. Jeg mener, jeg kan supplere formanden, da vi har to forskellige personlighedsprofiler. Jeg kan bidrage med min erfaring fra en stor virksomhed. Der sker noget hele tiden, så jeg ved, hvad der rører sig inden for handel, siger hun og fortsætter:
 
- Jeg er en eftertænksom og reflekterende person. Men når jeg tager ordet, er det velovervejet og gennemtænkt. Jeg ser mig selv som en person, der har let ved at samarbejde med alle.

 

Flere kan komme til

Flere kandidater til næstformandsposten kan nå at melde sig, idet der er mulighed for at stille op helt frem til generalforsamlingens start onsdag 7. marts 2018 kl. 18.30.

 

Generalforsamlingen begynder med spisning kl. 17.30 i det nye HK-Hus, Vestervangsvej 43 i Herning, hvor der efter generalforsamlingen vil være rundvisning i de om- og tilbyggede lokaler.
 

 

 
Artiklen er opdateret 19. februar 2018