Kender du den der følelse af, at det kunne være rart at have nogle kolleger at tale med om en udfordring på din arbejdsplads?

 

Nogle, der måske arbejder et andet sted end dig, så de kan se med friske øjne på udfordringen og komme med andre input end dem, du plejer at få?

 

Eller måske følelsen af, at der er en masse viden derude, som du kan bruge i dit arbejdsliv?

 

Så er et netværk noget for dig, og nu giver HK Kommunal i MidtVest og Østjylland dig mulighed for at blive netværksfacilitator, så du kan starte dit eget faglige netværk.

 

Det er ønsket fra medlemmer om at kunne udvikle sig fagligt sammen med ligesindede, der er årsagen til, at de to HK-afdelinger har startet et pilotprojekt, der sætter særligt fokus på netværk.

 

Der er tale om en gratis uddannelse, som foreløbig otte medlemmer er startet på. Men det er meningen, at flere på sigt skal have muligheden.

 

Se, hvorfor de otte medlemmer har valgt at tage uddannelsen i videoen, og bliv inspireret:

 

 

 

Vil du vide mere om uddannelsen til netværksfacilitator og mulighed for tilmelding, kan du rette henvendelse til Bente Bæk Hansen, faglig konsulent i HK Kommunal MidtVest, på telefon 3364 3533 eller Henrik Hauge, faglig konsulent i HK Kommunal Østjylland, på telefon 3364 3794.

 

Foreløbig otte medlemmer af HK Kommunal i MidtVest og Østjylland er i gang med en gratis uddannelse til netværksfacilitator

 
Artiklen er opdateret 08. marts 2018