John Hjort har de seneste 13 år arbejdet som pensionsspecialist hos Nordea Bank. Før det har han i mere end 10 år været i HK. Først som ungdomskonsulent i HK Odense og siden som faglig konsulent i servicesektoren. Som fagligt aktiv startede John Hjort i HK Ungdom - forinden sin tid som ungdomskonsulent var han formand i HK Ungdom i Kolding.

 

John har mangeårig undervisererfaring og har således været tilknyttet som underviser i pension og personforsikring i såvel Nordea Bank samt på Forsikringsakademiet, lige som han fortsat er tilknyttet som underviser/censor i pension og personforsikring på IBA Erhvervsakademi.

 

Nu er han altså kontaktperson i Sampension, når det gælder HK Stat og HK Kommunal MidtVest.

 

John Hjort

John Hjort er ny kontaktperson i Sampension, når det gælder HK Stat og HK Kommunal MidtVest.

 

Nyhedsbrev bringer pension i fokus 

I HK’s overenskomster er pension prioriteret højt. Vi anser det for essentielt, at vores pensionsordninger er attraktive for vores medlemmer – og derfor er pension naturligt at anvende i det faglige arbejde og medlemsorganiseringen. Men er du selv klar til at møde medlemmer om dette overenskomstgode? Hvis ikke er der heldigvis hjælp at hente.

 

Sampension udsender seks til ti gange årligt et TR-nyhedsbrev. Det skal bidrage til, at du har kendskab til kommende udsendelser fra Sampension, udvikling på pensionsområdet, får nuancerede vinkler på mediedækning med mere. På den måde kan du bedre møde kollegerne, når de har spørgsmål om højaktuelle pensionsemner. 
Vi kan kun anbefale, at du benytter denne service fra Sampension.
 

Klubmøde på din arbejdsplads?

HK Stat og HK Kommunal MidtVest arrangerer også i 2018 fælles møder om pension – du/I vil modtage yderligere information herom senere.

 

Du kan som TR naturligvis også arrangere et pensionsmøde på arbejdspladsen. Møderne er normalt på to timer – kontakt John Hjort i Sampension på jhj@sampension.dk eller din faglige konsulent i afdelingen – det er ikke for tidligt at få møderne i kalenderne, når det gælder klubmøderne i den tidlige sommer og i efteråret.
 
Artiklen er opdateret 09. marts 2018