I sidste halvdel af februar 2018 har næsten halvdelen af 4.000 tilfældigt udtrukne HK Stat-medlemmer taget sig tid til at svare på spørgsmål om grund- og efteruddannelse samt deres eventuelle uddannelsesønsker og -planer.

Uddannelsespolitisk konsulent Anders Brixen Bojesen glæder sig over den høje svarprocent og takker de pågældende for indsatsen.

- Vi har nu et rigtig godt udgangspunkt for at udvikle nye medlemstilbud og gå i dialog med arbejdsgivere, uddannelsesinstitutioner med flere, siger han.

HK Stat vil nu gå i gang med at bearbejde resultaterne, som senere vil senere blive præsenteret i nyhedsbrev og medlemsblad.

Med års mellemrum sender HK Stat uddannelsesundersøgelser ud med det formål at kunne forbedre fagforeningens ydelser og service til det enkelte medlem. Den foregående undersøgelse blev lavet i 2014. 

Blandt deltagerne blev der trukket lod om 5x2 biografbilletter og en iPad Pro. Vinderne har fået direkte besked.

Anders Brixen Bojesen opfordrer alle medlemmer, der har spørgsmål om uddannelse og karriere, til at benytte sig af HK’s karrieretelefon, som giver råd og sparring om job, cv, uddannelse med mere. Ring på 3330 4460 på hverdage 13-16.