Formand Lene Roed ved den seneste generalforsamling i 2016

Du kan stadig nå at melde dig til generalforsamling i HK Kommunal Sydjylland. Fristen for tilmelding er udsat til fredag, og du skal bare klikke på linket i bunden af denne artikel.

Med strejkevarsel og derefter total lockout er det faglige forrest i bevidstheden hos mange medlemmer af HK Kommunal Sydjylland. Ved at komme til generalforsamlingen umiddelbart før strejken er varslet til at bryde ud, kan du høre om baggrunden og være med, når afdelingssektoren skal vælge formand og der vælges delegerede til HK Danmarks ekstraordinære kongres.

Deltagerne kan efter den formelle del af generalforsamlingen høre mellemøstkorrespondent Steffen Jensen fra TV2/Nyhederne fortælle om livet som korrespondent i en af de mest fascinerende og konfliktfyldte dele af verden.

Generalforsamlingen finder sted på Scandic Hotel Kolding onsdag d. 21. marts kl. 17.00.

Tilmelding: https://www.hk.dk/aktuelt/kalender/D2292217155

Læs beretningen for 2016-2017