Kirsten Estrup Madsen

Jeg vil gøre mit yderste for at leve op til jeres tillid. Jeg er trukket i arbejdstøjet igen, og den første opgave var at kigge på alle de tilbagemeldinger, I har givet via tilfredshedsundersøgelsen udsendt på mail efter generalforsamlingen. Resultatet viser, at generalforsamlingen stadig har den rigtige form.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen til næste års generalforsamling den 19. marts 2019 i Europahallen.

Samtidig vil jeg også takke for alle svarene på de omdelte postkort. Med henholdsvis tre spørgsmål til ”hvad gør HK Privat Nordjylland godt? ” og tre spørgsmål til ”hvad kan HK Privat Nordjylland gøre bedre eller mere af? ”. I bestyrelsen vil vi gennemgå alle punkterne og bruge jeres input. For nogle punkters vedkommende har vi allerede sat arbejde i gang.

Bestyrelsen

 • Formand Kirsten Estrup Madsen
 • Nina Heidelbach Alfa Laval
 • Ina Bergen Telenor
 • Lone Jacobsen FOKUS
 • Christina Madsen ATP

Suppleanter

 • Mette Licht Aalborg Lufthavn
 • Jens Olof Andersen KMD

Valgt som repræsentanter i lokalrådene

 • Pia Degn Frederikshavn
 • Gitte Frandsen Hjørring
 • Jorna Bennetsen Thisted
 • Lars Hedelund Hobro