Den gode nyhed til den nysgerrige sjæl er, at Fag & Fremtid 2018 lever og har det godt. Konferencen bliver afholdt i Odense mandag d. 8 og tirsdag d. 9. oktober.

Programmet er godt på vej, og vi kan afsløre, at Fag & Fremtid vil indeholde tre temaer – nemlig ”Maskiner, Mennesker og Muligheder”.

I "Maskinen" sætter vi fokus på big data, kunstig intelligens og andre nye teknologier, mens "Mennesker" handler om mødet med borgeren i alle dets afskygninger  og til sidst ser vi på "Muligheder", dvs. nye kompetencer, roller og opgaver for HK'eren.

Derfor kan du godt sætte et stort, glædeligt kryds i kalenderen – og endda prikke en eller flere af dine kolleger på skulderen og spørge, om de ikke også skal med.

Du kan dog allerede gå ind på vores Facebook-side og vise, at du er interesseret i begivenheden. Så bliver du også opdateret, når billetsalget åbner og programmet er klart.

Program og tilmelding når OK18 er vel overstået

Til den utålmodige sjæl kan vi sige, at tidspunktet, for hvornår tilmelding åbner, er usikkert i skrivende stund.

Lige nu er HK Kommunal og rigtig mange medlemmer nemlig optaget af og beskæftiget med den mulige konflikt – og så længe konflikt og overenskomstforhandlinger fylder alles hoveder og vores kommunikation, er vi bange for, at tilmeldingen vil drukne i alt det andet.

Tilmelding åbner altså, når OK-forhandlinger og eventuel konflikt er vel overstået. Men indtil da kan du glæde dig til oktober.