Se højdepunkter fra talerne på HK Privat Sydjyllands generalforsamling: Lizette Risgaard, Simon Tøgern og Henny Fiskbæk.

 

Det var en stolt og glad Henny Fiskbæk, der lørdag den 17. marts blev enstemmigt valgt til en ny periode som formand for HK Privat Sydjylland. Det skete på organisationens årlige generalforsamling i Kolding.

- Jeg er beæret over, at medlemmerne igen har betroet mig hvervet, og jeg vil gøre mit ypperste for at leve op til tilliden, siger hun.

I sin mundtlige beretning til generalforsamlingen fokuserede Henny Fiskbæk på de udfordringer, der bliver, når folk tvinges til at blive flere år på arbejdsmarkedet. Hun tordnede imod besparelser på Arbejdstilsynet i en tid, hvor folk netop har brug for et optimalt arbejdsmiljø for at kunne holde længere.

Og så var der en opfordring til at holde sig opdateret:

- Hvis vi skal gøre os forhåbninger om at blive på arbejdsmarkedet og i stand til at håndtere de fremtidige arbejdsopgaver og udfordringer i jobbet frem mod en kommende folkepensionsalder på 72 år, ser jeg kun én mulighed, og det er løbende efteruddannelse, sagde Henny Fiskbæk i sin beretning.

På generalforsamlingen var der også valg til bestyrelsen. Her blev Hans Jørgen R. Andersen, Ole Skovbo Sørensen, Gitte Witt og Henrik B. Fredeløkke genvalgt, mens Dorthe Hansen og Finn Lykke er nyvalgte bestyrelsesmedlemmer. Nyvalgte suppleanter er Marianne Skovshoved, Michael Rosenberg og Tina Thygesen.