- Neeej, tusind tak.

 

Glæden var stor hos 61-årige Lone Marschal, da Susanne Sommerlund, formand for HK Handel MidtVest, fredag 23. marts 2018 overraskede hende med blomster og gave i Kvickly i herningCentret, hvor Lone er kasse- og kioskmedarbejder.

 

Årsagen til overraskelsen var, at det 1. marts i år var 40 år siden, at Lone Marschal blev ansat i butikken, der dengang hed Brugsen Stormarked. Hun startede som ufaglært men blev siden faglært.

 

61-årige Lone Marschal, der er ansat i Kvickly i herningCentret, blev i dag fredag 23. marts 2018 overrasket med blandt andet blomster af Susanne Sommerlund, formand for HK Handel MidtVest. Årsagen var, at det 1. marts i år var 40 år siden, at Lone blev ansat i butikken, der dengang hed Brugsen Stormarked. HK MidtVest siger tillykke til Lone Marschal, der i øvrigt er arbejdsmiljørepræsentant i butikken.

- Butikken åbnede i det nyopførte herningCentret 16. marts 1978. Da jeg blev ansat, var der kun stabilgrus på gulvet. Men da jeg startede den 1. marts var butikken færdig, og  vi havde så 14 dage til at lære den nye butik og kassearbejdet at kende, fortæller hun.

 

Butikken skiftede siden navn til OBS og senere til Kvickly xtra, inden den blev til det nuværende Kvickly, og Lone har været med hele vejen – også som medlem af HK, som hun meldte sig ind i 16. marts 1978.

 

- Fra start følte jeg, at jeg kom på den rette hylde, og jeg har aldrig overvejet at skifte job. Jeg havde et barn med ADHD og ét med Aspergers, men har altid kun mødt stor opbakning fra kolleger og ledelse, når dagligdagen skulle hænge sammen, fortæller hun.
 
- Og så har der været kontakten med kunderne været afgørende for, at jeg er blevet i butikken i så mange år. Jeg vil tro, at jeg kender det halve af byen, og jeg kan rigtigt godt lide, når fru Hansen kigger forbi, og vi lige får en snak, fortæller Lone.

 

Hun er i øvrigt arbejdsmiljørepræsentant i butikken.

 

Se video fra overraskelsen af Lone: 
 
Artiklen er opdateret 05. april 2018