Konflikt aktiviteter i Østjylland: få overblikket her

Den 22. marts viste fagforeningerne i Aarhus, at vi står sammen i forhandlingerne om en ny overenskomst for de offentligt ansatte. op mod 15.000 mennesker deltog ved demonstrationen på Store Torv. Foto: Brian Rasmussen

Hvor og hvornår er der demonstration. Hvor skal jeg registreres, hvis jeg er omfattet af konflikten. Og ved hvilke arbejdspladser er der aktiviteter i forbindelse med konflikten?

Det er tilsyneladende svært at finde en løsning, der giver de offentligt ansatte ordentlige løn- og ansættelsesvilkår, men alt behøver jo ikke af den grund at blive besværligt. Derfor har HK Østjylland lavet et overblik over alle de aktiviteter vi kender til, på vores hjemmeside. Vi opdaterer løbende, så kik forbi hver dag.

 

 

Følg HK Østjylland på Facebook

Følg med i debatter, seneste nyt, arrangementer og gode medlemstilbud