Saml-selv skilte i massevis afventer afhentning

Overenskomstforhandlingerne om OK18 er i en kritisk fase, og alles øjne er rettet mod den lukkede dør i Forligsinstitutionen. Intet må komme ud derfra, men danskernes mening må gerne komme derind. Forhandlerne og Forligsmanden får nyheder fra omverdenen, og derfor demonstreres der jævnligt for En Løsning For Alle.

Her er det afdelingssektorformand for HK Kommunal Sydjylland, Lene Roed, der viser skiltet frem

Vi i HK Sydjylland håber, at du og dine kolleger vil give jeres besyv med, og vi vil gerne udstyre jer med skilte og badges, så HK og det fælles budskab bliver synligt i gadebilledet. Kom og hent dem, du skal bruge, på et af vore kontorer:

Jupitervej 1, 6000 Kolding

Borgergade 2-4, 6700 Esbjerg

Brunde Øst 16, 6230 Rødekro

Der er også badges nok til alle