Jasmin Bakhtiar er 21 år og i fuld gang med sin uddannelse som Markedsføringsøkonom i Roskilde. Hun elsker sit studiejob i CinemaxX på Fisketorvet, hvor har hun været ansat, siden hun var 16 år.  

- Det har været en stor fordel, at være på den samme arbejdsplads i så mange år. Der er stor tryghed i at alle kender hinanden og er blevet venner. Jeg er virkelig meget tilfreds, men der er også plads til forbedringer.

Derfor var jeg også helt klar, da en tidligere kollega kontaktede mig fra Århusafdelingen af CinemaxX og spurgte, om jeg ikke ville hjælpe med at finde en tillidsrepræsentant inden der skulle være overenskomstforhandlinger.

- Jeg var ikke engang medlem af HK og vidste ikke helt hvad det betød, at vi havde overenskomst, men jeg inviterede kollegerne til et møde i HK, hvor vi fik det hele forklaret. Der var 13 med til det første møde og nu er vi rigtig mange, der har meldt sig ind. 
Jeg er blevet valgt som tillidsrepræsentant og det er virkelig spænende. Mine kolleger kommer og spørger mig om alt muligt. Det er den vigtigste grund til at jeg gerne vil være tillidsrepræsentant.

- Nu er min suppleant og jeg i gang med at forhandle vores egen overenskomst sammen med faglig konsulent Peter Moesgaard. Vi har forskellige ønsker til tillæg og lønstigninger, så jeg glæder mig til at komme i gang. Det bliver super udfordrende, men man kan helt sikkert lære meget af at være tillidsrepræsentant, og til sommer vil jeg også tage nogle af de kurser, som HK tilbyder. 

HK Service Hovedstaden opfordrer alle, der interesserer sig for at skabe gode arbejdsvilkår til at kontakte afdelingen. Du står ikke alene som tillidsrepræsentant og afdelingens medarbejdere står klar til at hjælpe og rådgive.

Sidst men ikke mindst er der en lang række meget roste og kompetencegivende kurser for tillidsvalgte.