HK Privat Nordjyllands bestyrelse
HK Privats bestyrelse i Nordjylland har arbejdet videre med postkort-ideer fra medlemmerne, siger formand Kirsten Estrup Madsen (i rødt)

Ideerne blev ”sendt” til os i bestyrelsen ved generalforsamlingen 26. februar i år. Vi havde bedt medlemmerne krydse af, hvad HK Nordjylland gør godt – men også, hvad vi kan gøre mere af.

En arbejdsgruppe under bestyrelsen har nu gennemgået alle svar. Vi tager alle medlemmernes svar seriøst og er taknemmelige for de mange input.

Heldigvis viser svarene, at der er rigtig mange ting, som vi gør godt i HK Nordjylland. Det vil vi naturligvis sørge for at blive ved med. Mange medlemmer ønsker sig aktiviteter, som vi faktisk allerede er i gang med. Vi noterer os, at vi skal blive bedre til at informere om disse.

Andre medlemmer foreslog på postkortene kurser og arrangementer, som vi ikke har i dag. Disse vil vi som sagt placere i vores idébank. Mange af HK’s aktiviteter bliver nemlig skabt efter inspiration fra medlemmerne.

I enkelte tilfælde har jeg brug for uddybning af forslagene på postkortene. Her vil jeg kontakte de medlemmer direkte, som kom med forslagene.

 

Formand HK Privat Nordjylland
Kirsten Estrup Madsen