En fagforening handler om meget mere end ordentlige løn- og ansættelsesvillkår. En fagforening handler lige så meget om fællesskabet, og det var der masser af i HK’s lounge i Tivoli Friheden, da HK var sponsor for koncerten Radio go!FM Live.

Under mottoet ’HK bidrager til festen’, delte HK vand ud til mange af dem, der stod i den bagende sol og ventede på at komme ind i Friheden. Indenfor slog mange unge sig ned i sækkestolene og fik en snak med ungdomskonsulenterne, mens de ladede deres mobiltelefoner op.

Herunder kan du se billeder fra aftenen.

 

Koncertgæster strømmede til HKs lounge

Koncertgæster strømmede til HKs lounge

Koncertgæster strømmede til HKs lounge

Koncertgæster strømmede til HKs lounge

Koncertgæster strømmede til HKs lounge

Koncertgæster strømmede til HKs lounge

Koncertgæster strømmede til HKs lounge

Koncertgæster strømmede til HKs lounge