Vinder af gavekort

Fra venstre tidligere fællestillidsrepræsentant Flemming Fredberg (Faaborg-Midtfyn Kommune), Henriette Findshøj (organisator, HK Midt), Lena Rasmussen (vinder!) og Rene Bredo (faglig konsulent, HK Midt)

 
Det var den nu tidligere fællestillidsrepræsentant i Faaborg-Midtfyn Kommune, Flemming Fredberg, der opfordrede Lena til at vende tilbage til HK, da hun blev ansat. Den opfordring fulgte hun, hvilket gjorde dem begge til modtagere af et gavekort på 300 kr. til Imerco – og gjorde, at Lena også var med i den konkurrence om et weekendophold på Christiansminde, som hun nu er vinder af:
 
   - Jeg har tidligere været medlem af HK i mange, mange år, mens jeg var skolesekretær, men jeg blev på et tidspunkt ledig og startede op i noget helt andet, hvor der desværre ikke var arbejde nok. Da jeg så fik jobbet i Det mobile sundhedscenter i Faaborg-Midtfyn Kommune, tog Flemming fat i mig og spurgte, om jeg da ikke skulle ind i HK-folden igen, fortæller Lena Rasmussen:
 
   - Flemming fortalte mig om, at vi begge ville få gavekortet på 300 kroner, når jeg meldte mig ind, men jeg vidste ikke, at jeg også var med i lodtrækningen om opholdet på Christiansminde. Så jeg blev noget glad og overrasket, da de ringede fra HK og fortalte mig, at jeg havde vundet.
 
 

En tak til søster og svoger

Lena har overvejet, om hendes søster og svoger skulle have præmien – efter at de havde gjort en forskel for Lena:
 
   - For et halvt år siden blev jeg kørt over og brækkede begge ben. Da sagde min søster, at jeg kunne komme og bo hos dem, da jeg ikke havde plads nok hos mig selv til at komme rundt i kørestol. De åbnede derfor deres hjem for mig i de følgende fem uger, så jeg ikke skulle tilbringe den periode på et hjem, beretter Lena, der har planer om at sige tak til søsteren og svogeren – for eksempel med gavekortet eller en fælles ferie:
 
   - Det var så flot gjort af dem, hvorfor jeg har bestemt mig for, at vi skal lave et eller andet sammen – også selvom min søster siger, at ”…du havde jo gjort det samme for mig”. Det havde jeg helt sikkert, men jeg synes, de skal have en belønning for deres store hjælp.