Forestil dig en verden uden at skulle skrive det helt klassiske mødereferat.

Det er svært, men med nye teknologier som kunstig intelligens, talegenkendelse og machine learning er de første produkter på banen.

Firmaet FirstAgenda, der nok mest er kendt for ”prepare” til politiske møder i udvalg, byråds eller regionrådsmøder, har nu sendt en helt ny teknologi på markedet.

Den er møntet på sagsbehandlere, jobkonsulenter og andre som har møder med borgere – og hvor der typisk bliver skrevet et notat eller et kort referat for at blive journaliseret i sagen.

Fordelen er at selv omfangsrige notater stadig er overskuelige, blandt andet fordi de er søgbare.

De tre store M’er

På Fag & Fremtid til oktober kan du høre meget mere om den teknologi, når firmaet bag holder oplæg.

På konferencen kan du nemlig møde de tre store M’er – nemlig Mennesker, Maskiner og Muligheder.

Det første M – ”Mennesker” handler om er under pres fra mange sider, fx arbejdspres, uens forventninger, sociale medier og ikke mindst øget digitalisering.

Det andet M er vi inde i den digitale ”Maskine” med Big data, smart cities, hjælpsomme robotter og digital forvaltning – og altså også oplægget fra FirstAgenda.

Det tredje M handler så om Mulighederne for dig.

Tilmeldingen er åben – med rabat

Tilmelding til Fag & Fremtid 2018 åbner nemlig nu. Fra torsdag d. 7. juni og frem til d. 24. august.

Men der er ingen grund til at vente.

Den særlige rabat udløber snart, men hvis du er hurtig og tilmelder dig inden d. 30. juni, kan du stadig nå at få en rabat på 500 kroner.

Som en lille hjælp til dig har vi forsøgt at inddele oplæg alt efter, hvem de kan være rel="noopener noreferrer" relevante for. Find dit arbejdsområde her – og se målrettede oplæg og workshops for netop dig og dit arbejdsområde.