En af de måder man forsøger at sætte skub på nye iværksættere er i etableringen af såkaldte hubs - miljøer, hvor man på forskellige måder giver plads og hjælp til nystartede virksomheder.

Nogle gange er det til iværksættere inden for et bestemt felt - fx miljø, finans eller hardware - andre gange er det til startups som er på et særligt stadie af deres udvikling. Og nogle gange er det sågar startuphubs internt i større virksomheder, som gerne vil dyrke hittepåsomheden i mindre teams.

I denne episode af SAMDATA HK Podcast besøger Jeppe, Adam og Anders hver deres startupmiljø for at tale om de muligheder der ligger i dén model.

Links

InQvation

Gamehub

Danish Tech Challenge

Overblik over det danske startup økosystem

Prototypefund - støtte til open source startup-projekter i Berlin

Episode 30 af SAMDATA podcast om firmakultur i startups

Tips

  1. Anders: “Inside Europe” - ugentlig podcast fra Deutsche Welle
  2. Adam: Adobe Spark - online-fotoalbum og meget mere til billeder, tekster og videoklip
  3. Jeppe: “Den Daglige Dosis” - podcast fra P3 om dagens vigtigste historie

PRAKTISK

SAMDATA HK Podcasten sætter fokus på relevante it-faglige og it-politiske emner og nørder igennem på helt specifikke temaer. Formålet er at gøre lytterne klogere på hvad der sker i deres arbejdsliv her og nu og i fremtiden, og gå i dybden med problemstillinger fra It-professionelles hverdag. Redaktør på podcasten er it-faglig konsulent Jeppe Engell som sammen med Adam Bindslev og Anders Høeg Nissen er de faste værter på podcasten, der udkommer hvert 14. dag. Tak fordi du lytter med – får du lyst til at komme med ris og ros, kan du sende en e-mail til jeppe.engell@hk.dk og hvis du har tekniske spørgsmål eller kommentarer kan de sendes til anders@podlab.dk