220 medlemmer mødte frem i juni for at høre om uddannelsesmillionerne og de forskellige muligheder for uddannelse. Nu afholder vi tre ekstra møder - og der er plads til dig.

Vidste du, at du kan få op til 10.000 kr. til uddannelse om året de næste fire år – og eksempelvis ende med at tage en hel akademiuddannelse uden at skulle have en krone op af lommen?

Eneste krav er, at du er i beskæftigelse og ikke er for højt uddannet. Det vil sige, at du som hovedregel ikke må have afsluttet en hel uddannelse på højere niveau end faglært eller gymnasialt niveau.

Midlerne kommer fra, at vi ved trepartsforhandlingerne mellem arbejdsgiverne, regeringen og os i fagbevægelsen fik forhandlet os til 65 mio. kr. årligt til akademi- eller diplomuddannelse. 

Både info og inspiration

På informationsmøderne fortæller vi alt om, hvordan du får del i midlerne. Herudover deltager erhvervsakademierne KEA og CPH Business for at fortælle om de forskellige uddannelsesmuligheder. 

Alle informationsmøder er fra kl. 17.00-19.00 – med mulighed for individuel vejledning bagefter. Ved arrangementernes start vil der være lidt let at spise, så du behøver ikke at tage madpakke med.

Klik på links for mere info og tilmelding: 

Hillerød 14. august 

København 15. august 

Rønne på Bornholm 22. august 

Og tag meget din kollega med!

PS – Er du interesseret, men kan ikke de dage? Tjek vores store spørgsmål & svar-guide om muligheden for betalt uddannelse.