Det er en myte, at alle veje fører til Rom, men at der er rigtig mange veje til faglig og personlig udvikling hersker der ikke megen diskussion om.

HK Kommunals store konference Fag & Fremtid til oktober med 40 faglige oplæg og workshops under temaet ”Mennesker, Maskiner og Muligheder” er en oplagt mulighed for at begive sig ud på den vej.

Men du skal til at være hurtig for fristen for tilmelding er fredag d. 24. august og 600 har allerede tilmeldt sig.

Du kommer dog ikke uden om at skulle tale med din leder om deltagelse.

Og i det hele taget er det et godt første skridt på den faglige vej at banke på chefens dør og få sat din kompetenceudvikling på dagsordenen.

Vejen til chefens hjerte

Så med hjælp fra HKs Karrieretelefon bringer vi her 5 forslag til gode argumenter, du kan præsentere din chef for.

”Hej Chef, hvis jeg tager på Fag & Fremtid så bliver jeg bedre til at forstå big data og de andre teknologier”.

”Hej chef, hvis jeg tager på Fag & Fremtid får jeg mulighed for at høre om, hvad andre kommuner/regioner har gang i på mit område”

”Hej chef, hvis jeg tager på Fag & Fremtid kommer jeg tilbage med minimum tre nye ideer til, hvad vi kan gøre bedre og anderledes her hos os”.

”Hej chef, hvis jeg tager på Fag & Fremtid møder jeg kolleger fra andre kommuner/regioner og kan høre, hvad de har gang i af spændende initiativer”.

”Hej chef, hvis jeg tager på Fag & Fremtid får du en glad medarbejder tillbage, fyldt med ny energi”.

Alle får noget med hjem

Jonas Thing, fagkonsulent og en af de ansvarlige bag Fag & Fremtid, understreger, at argumenterne selvfølgelig er skrevet med et glimt i øjet, men bestemt ikke uden hold i virkeligheden.

- Vi tør godt love, at alle deltagere vil få spændende input, ideer til nye initiativer, en god portion viden om de nyeste teknologier med sig hjem. Dertil kommer hvad deltagerne henter bare ved at gå blandt 700-800 kolleger fra alle grene af den kommunale og regionale forvaltning.

Læs mere om Fag & Fremtid her.