Mange af dine kolleger fra HR, løn og personale rundt i landet har tilmeldt sig Fag & Fremtid d. 8.-9. oktober i Odense.

Hvis du har tilmeldt dig, kan du se bort fra denne mail – med mindre du gerne vil høre mere om den fine præmie, vi trækker lod om blandt alle tilmeldte.

Der er rigtig mange oplæg og workshops på Fag & fremtid, som er relevant for medarbejdere på HR, løn og personaleområdet.

Her kommer et udpluk fra programmet

  • Styrk din rolle som koordinator, sparringspartner og rådgiver for ledere og medarbejdere v/ Anne Birgitte Lindholm, erhvervscoach
  • Tillidsbrud – når kampen for et fair system flytter ind i mødelokalet! v/ Johan Busse, borgerrådgiver, Københavns Kommune
  • Softwarerobot i Silkeborg – Indsigt i egen sag v/ Simon Mæng, jobcenterchef Silkeborg Kommune
  • Omsæt dine arbejdsgange til et digitalt projekt v/ Jette Skibelund, chefkonsulent og projektleder og Jørgen Brolykke Rasmussen, IT- og digitaliseringschef, Odense Kommune
  • Styrk det tværgående samarbejde med kollektiv intelligens v/Bo Vestergaard, forfatter og konsulent i firmaet fairproces.dk
  • Er ledelse noget for dig? v/ Susanne Søndergaard Hansen, områdechef, professionshøjskolen VIA UC, Århus
  • En introduktion til proces- og projektarbejde v/ Henrik Schelde Andersen, chefkonsulent og underviser, COK

Du kan i øvrigt se alle anbefalinger til dig via dette link, hvor du blot skal finde det fagområde, som passer bedst til dig og dine opgaver.

Vind en Høvding til dig og din hjerne

HK Kommunals konference Fag & Fremtid har temaet ”Mennesker, Maskiner og Muligheder”. 

Når tilmeldingsfristen udløber fredag d. 24. august trækker vi lod blandt alle tilmeldte om en ”Hövding-cykelhjelm” til en værdi af 1.800 kroner.

Cykelhjelmen, der er udviklet som en airbag symboliserer på alle måder temaet på Fag & Fremtid – nemlig innovation, nytænkning og det at passe på mennesker.