Det er ikke længere muligt at tilmelde sig denne tur, da der er udsolgt. Der er stor interesse for disse ture, Så der kommer flere ture i 2019. Hold øje med vores hjemmeside, Facebook og meddelelser fra din lokale kreds.

En tur på Vesterbro i fodsporet på nogle af Stenbroens mest kendte stemmer: Tove Ditlevsen og Barndommens gade, Dan Turèll, som holdt mest af hverdagen og sangene om hverdagslivet fra Bo Schiøler og de unge fra Vesterbro Ungdomsgård. Tusindkunstneren Erik Clausen, sangeren Peter Belli og forfatteren Tom Christensen. Og ikke mindst revykunstneren og sangeren Liva Weel.
Kom med på en byvandring på Vesterbro, hvor vi følger i fodsporene af disse og andre af Stenbroens mest kendte stemmer. En byvandring som både sætter fokus på det litterære og de sociale forhold på Vesterbro. Læs mere her