Vil du gerne kunne trække på andre fleksjobberes erfaringer og høre om de udfordringer, man kan have i arbejdslivet som fleksjobber – i dagligdagen på jobbet og i forhold til de offentlige myndigheder? Og vil du gerne have ny viden om uddannelse, løn og andre temaer, der kan være aktuelle for dig som fleksjobber?

 

Så meld dig til et stærkt netværk under HK MidtVest. Vi har i øjeblikket netværksgrupper i Viborg, Herning og Holstebro, hvor mellem 10 og 15 fleksjobbere i hver gruppe jævnligt mødes til netværksmøder.

 

Få svar på spørgsmål

To fleksjobbere, der har benyttet sig af tilbuddet, er 45-årige Camilla Betak Risom og 62-årige Susanne Madsen, der begge er fra Holstebro.

 

Camilla har været fleksjobber i seks år. Hun arbejder som administrativ medarbejder hos Jobcenter Holstebro, hvor hun er 12 timer om ugen fordelt på fire dage.

 

Camilla Betak Risom

Camilla Betak Risom.

 

Susanne Madsen har været fleksjobber i ni år. Hun er bogholder hos Balletskolen i Holstebro, hvor hun er ansat 20 timer om ugen fordelt på fem dage.

 

- Jeg så, at jeg kunne tilmelde mig netværket på hk.dk og syntes, at det kunne være rart at møde nogle fleksjobbere, som arbejder inden for HK-området. Jeg har fundet ud af, at det er noget anderledes at være fleksjobber, end da jeg arbejdede på almindelige vilkår, og der dukker jævnligt spørgsmål op, som det kunne være rart at drøfte med ligestillede, fortæller Susanne om baggrunden for at melde sig ind i netværket.
 
- Du møder nogle ligesindede, som har de samme problemstillinger inde på livet. Det, som kan være svært ved at være fleksjobber, er, at det ikke altid er noget, andre kan se. Det er rart at være i et forum, hvor alle, trods vores forskellige baggrunde og skånebehov, har noget at bidrage med. At være med i et fællesskab, hvor du kan drøfte de udfordringer, du møder, og få nye input, lyder det fra Camilla:

 

Se mere om netværket i videoen med Camilla Betak Risom:

 

 

Meld dig til

Alle grupper i fleksjobnetværket bliver faciliteret af Per Jensen, der er organisator i HK MidtVest.

 

Du kan kontakte Per Jensen og høre nærmere om fleksjobnetværket, og hvordan du kommer med i én af grupperne.

 

Per Jensen har telefon:  6122 3693. Han kan også kontaktes på per. jensen@hk.dk

 

Du kan også gå ind på hk.dk/kalendermv og tilmelde dig et af møderne.

 

Kom og vær med. Der er også plads til dig!
Artiklen er opdateret 06. september 2018

DU FÅR FAGLIGT FÆLLESSKAB

Vær med i det faglige fællesskab på din arbejdsplads. Det er dig og dine kolleger, der vælger tillidsrepræsentanten, der er HK’s lokale repræsentant. Og som kan hjælpe dig i dagligdagen. Et fagligt fællesskab er ikke blot faglig støtte – det er også socialt fællesskab, hvor du har indflydelse på aktiviteter og handlinger.