Har du tjek på, om du skal arbejde for meget i julen, og om du får de tillæg, du har ret til? Få styr på dine rettigheder i HK Handels miniguides til butiksansattes arbejdstid i julen 2018. Læs folderne ved at klikke på linkene herunder.

Obs. Du skal vide, hvilken overenskomst du arbejder under, før du kan læse den rigtige folder. Er du i tvivl, kan du logge ind i øverste højre hjørne under Mit HK og se, hvilken overenskomst der gælder for dig. Du er også velkommen til at ringe til din lokale HK-afdeling på 7011 4545 eller spørge din tillidsrepræsentant.

 

Butiksoverenskomsten med Dansk Erhverv Arbejdsgiver 

LINKS ER FORÆLDET

   Butiksoverenskomsten med DIO II
   Coop Butik/Irma overenskomsten med Coop Danmark
   BA- og SFU-overenskomsterne med BA og SFU
Se også videoen, hvor HK Handels faglige sekretær Troels Rønn-Simonsen forklarer reglerne om julearbejdstid.