Mia Mikkelsen, 45 år, bogholder hos Hobro Laserteknik A/S
Mia Mikkelsen, 45 år, bogholder hos Hobro Laserteknik A/S

- Jeg følte pludselig, at jeg kom forrest i køen.  Det siger Mia, som nærmest er overrasket over, at HK har sin egen jobformidling kaldet JobBørs. Og at hun fik nyt arbejde, kort tid efter at hun havde lagt sit CV ind dér.

- Jeg havde været ledig i temmelig lang tid og tænkte efterhånden, at jeg aldrig ville få job igen, bortset fra vikariater. Men allerede efter en uges medlemskab af JobBørs var jeg til den første samtale, og tredje gang var der hul igennem til det arbejde, jeg har nu, fortæller Mia. Hun begyndte i jobbet 1. august 2018.

- Virksomheden brugte HK Nordjyllands JobBørs til at finde mig. Det er en fordel for de små og mellemstore virksomheder, at de kan bruge HK til at finde arbejdskraft. De har nemlig ikke så store ressourcer til at gennemføre rekruttering, lyder det fra Mia.

Læs også om:

Jacob Jensen, 30 år, jobsøgende, Aalborg

Jacob Jensen, 30 år, jobsøgende, Aalborg

Jacob bruger HK til at styrke sit netværk

Kirsten Mariane Nielsen, 57 år, kommunalt ansat i borgmesterforvaltningen i Aalborg.

Kirsten Mariane Nielsen, 57 år, kommunalt ansat i borgmesterforvaltningen i Aalborg.

Kirsten vælger HK af mange grunde