- 500 kr – det kan da blive til noget! Så må vi hellere få indkaldt alle til et morgenbord…
 
Sådan lyder reaktionen fra Sabine Jørgensen og Karin Olesen, da HK Midt er på besøg med et gavekort til bageren. 
 

Sabine og Karin - Danmarks Bedste Kollega 2018

 

Psssst...: Du kan også lige nå at nominere en kollega – og måske vinde bagergavekort. Fristen er 1. oktober: www.hk.dk/kollegakarma 

 

”Karin er altid glad”

”Karin har aldrig udtrykt nogen form for negativitet. Hun er altid glad. Hendes rolige væsen gør, at man altid synes, hun er behagelig at arbejde sammen med” står der blandt mange andre rosende ord i Sabine Jørgensens nominering.

 

Men hvordan er det så for Karin at blive nomineret af en kollega?

Lige da jeg læste nomineringen tænkte jeg ’holy shit’. For det er jo pæne ord.

 
   - Lige da jeg læste nomineringen tænkte jeg ’holy shit’. For det er jo pæne ord. Jeg ved jo ikke, om jeg går videre, men uanset hvad, så er det en rar ting at have med sig.
 
   - I dag har vi også fået nogle komplimentshæfter, vi kan bruge hernede på kontoret. De (komplimenterne, red.) er nemme at ligge på bordet, selvom kollegaen ikke lige er der. Så husker vi på den måde at anerkende hinanden i hverdagen.
 

- Det er vist ikke til mig

Blandt alle, der har nomineret en kollega, trækkes der lod hver uge om et bagergavekort. Den detalje havde Sabine Jørgensen dog overset, så overraskelsen var total:
 
   - Det er vist ikke til mig. Det må være til Karin…
 
Den var dog god nok, og nu kan hun samle kollegerne og invitere dem på morgenbrød og kage. Velbekomme, skal der lyde her fra HK Midt.

Ros fra Sabine til Karin - og kage til kollegerne

Sabine nominerede med flotte ord sin gode kollega, Karin, til titlen som Danmarks Bedste Kollega. Det vandt hun et bagergavekort ved, så hun nu også kan forkæle kollegerne med brød og kage.