Helle får overrakt bagergavekortet

Afdelingssektorformand Kurt Jørgensen overrækker gavekortet til Helle. Ved siden af står Anne, som er nomineret af Helle.

Siden de første nomineringer til Danmarks Bedste Kollega begyndte at tikke ind i slutningen af august, er der hver uge blevet trukket lod om et bagergavekort blandt alle, der har nomineret en kollega. I sidste uge var det altså Helle, der løb med gavekortet på bagerbrød for 500 kr. – og mon ikke de bliver glade på arbejdet, når hun byder på kage eller brød?

Har du også husket at nominere din kollega?

Ellers kan du lige akkurat nå det. Fristen er den 1. oktober. Du kan også nominere en kollega, der ikke er HK’er.

I oktober udvælger en jury 10 finalister blandt alle nominerede. Finalisterne bliver sammen med den kollega, der har nomineret dem, inviteret ind i Cirkusbygningen den 13. november, hvor Danmarks Bedste Kollega bliver kåret. Vinderen kan forkæle sine kollegaer med et arrangement for 25.000.

Nominér din kollega nu på www.hk.dk/kollegakarma