Ring direkte til faglig afdeling og A-kassen

Det skal være nemt at være medlem af HK og derfor sidder vores medarbejdere klar til at svare på dine spørgsmål uanset om du har spørgsmål a-kassen eller til faglig afdeling, der ved alt om dine løn- og ansættelsesvilkår og funktionær- og ferielovene.

I stedet for at ringe til medarbejdere, der er nødt til at stille dig videre, kan du ringe direkte til de medarbejdere, der kan svare på dine spørgsmål.

Du kan ringe mandag-onsdag kl. 9-15, torsdag kl. 9-17 og fredag kl. 9-13.

Er du medlem af HK Privat eller HK Handel, så ring på:  3364 3260

Er du medlem af HK Kommunal eller HK Stat, så ring på: 3364 3290

Har du spørgsmål til a-kassen, så ring på: 7010 6789

DU FÅR GODE RÅD OG FAGLIG HJÆLP – NÅR DU ER I JOB

Vi er eksperter i dine vilkår på jobbet – for hver arbejdsplads har sin egen kontaktperson og faglige medarbejder hos HK. Hun kender de unikke vilkår, som lige præcis jeres arbejdsplads har. Og så kender hun dit fag. Derfor er du garanteret kompetent og professionel rådgivning, uanset om det handler om løn, stress, arbejdsmiljø eller spørgsmål om overenskomst. Du er altid velkommen til at kontakte dine lokale afdeling for at få råd og vejledning.