JobmesseFyn 2018 - Susy Andreasen

Susy Bøgebjerg Andreasen får en snak om sit CV, ansøgning og jobsøgning generelt med Thomas Kruse, der er vejleder i HK Midt, til JobmesseFyn 2018 i Odense.

 

- Huset var blevet for småt, så jeg havde brug for at komme ud og møde andre. Og at få inspiration til min jobsøgning. Og det fik jeg, lyder det fra Susy Bøgebjerg Andreasen, der er arbejdssøgende bogholder.
 

En givende øjenåbner

Susy Andreasen kiggede forbi HK Midts stand og fik en snak med Thomas Kruse, der er vejleder i HK Midt, om sit CV, ansøgning og jobsøgning generelt. En snak, der var en øjenåbner for hende:
 
   -Det var meget givende. Og en øjenåbner for mig. Jeg vidste slet ikke, at HK havde så mange tilbud, jeg kunne gøre brug af. For eksempel onlinekurserne, hvor man kan lære nye programmer, eller webinarerne. Det skal jeg hjem og se, hvad jeg kan få ud af, lyder det fra Susy. Hun fortsætter:

 

   - Vi talte også om, at det er vigtigt at tro på jobbet. Det skal skinne igennem i ansøgningen, at man virkelig vil det. At det er vigtigt for én at få jobbet. Thomas (Kruse, vejleder HK Midt, red.) gav også nogle gode tips til mine ansøgninger. Bl.a. at der skal billede på CV’et, da arbejdsgiverne oftest læser det før ansøgningen. Det var lidt en overraskelse, men det er dejligt at vide, hvad de ser efter.
 

JobmesseFyn 2018

Til JobmesseFyn er uddannelsesinstitutioner, a-kasser, jobcentre og virksomheder samlet under ét tag. De mange tusinde besøgende kan dermed frit gå rundt og få en masse inspiration med hjem.

 

De 3 tricks

Her får du de 3 tricks som Susy Andreasen lærte af samtalen med Thomas Kruse:
  1. Husk at tjekke hvad HK har af medlemstilbud. Fx onlinekurser – her er alt fra Photoshop, regnskabsprogrammer, stress nej tak og meget andet. Det kan tages lige når du har tid. Kig også efter spændende webinarer og arrangementer – både faglige og selvudviklende.

  2. Tro på dig selv – vis hvor vigtigt jobbet er for dig i ansøgningen. Husk derfor også at vise, hvem du er og hvad du kan. Fx ved at sætte ord på dine kompetencer og ved at få skrevet en god ansøgning. Få gode råd til en god ansøgning her.

  3. Husk billede på CV – og en kort opsummering af dig og din ansøgning. Oftest kigger arbejdsgiver her først, og bagefter i din ansøgning. Se tips og tricks til dit CV her, inkl. eksempler på CV.
 
Held og lykke til Susy Andreasen – og alle vores jobsøgende medlemmer – med at finde et godt job. (Søg fx i en af Danmarks Største jobsøgemaskiner her)

 

Thomas Kruse og Marianne Nielsen fra HK Midt

Thomas Kruse og Marianne Nielsen er vejledere i HK Midt. De var med på JobmesseFyn 2018 for at vejlede de ledige i CV, ansøgning og jobsøgning.