- Einstein sagde engang, at han ikke tænkte på fremtiden, fordi den tidsnok ville komme. I HK Midt har vi det lige modsat. For vi vil gerne hjælpe vores medlemmer med at blive klædt på til en HK-fremtid, hvor nogle af stikordene er digitalisering og nye teknologier, der vil ændre vores arbejdsdag og arbejdsliv markant, fortæller Pia Tørving, formand for HK Midt, om baggrunden for HK LAB-arrangementet:

   - For at komme på forkant med fremtiden har vi en løbende dialog om emnet, hvor vi kigger frem og sætter ord på de forandringer, der venter. I kan i den store gruppe af tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter i HK Midt komme med et vigtigt bidrag til dialogen, fordi I er så tæt på hverdagen og medlemmerne. Derfor inviterer vi til et fælles arrangement om fremtidens arbejdsliv.

  

Pia Tørving

Formand HK Midt

 

Sæt dit fingeraftryk på vores aktiviteter

Pia Tørving og HK Midt håber altså, at du som tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant vil være med til at sætte dit fingeraftryk på fremtidens arbejdsliv for HK’erne. Vi kigger samtidig helt konkret på, hvilke aktiviteter, fælles oplevelser og faglige input HK Midt skal tilbyde vores medlemmer i 2019 og 2020. 

Dagens program

HK LAB - Kick-off møde for tillidsvalgte (TR og AMR) tirsdag den 20. november 2018 kl. 8.30-15.00 i Odin Havnepark, lokale Neptun, Lumbyvej 11 F, 5000 Odense C.

/ Velkomst ved formand for HK Midt Pia Tørving

/ ”Kunstig intelligens” oplæg v/Thomas Bolander, lektor ved Danmarks Tekniske Universitet.
”Hvad er kunstig intelligens? Bliver vi overhalet af maskiner i den nære fremtid? Vil det ændre vores måde at tænke og interagere på?
Den teknologiske udvikling er i fuld gang, og grænserne rykker sig hele tiden for, hvad vi tror er muligt. Biler der kan køre selv og højt specialiserede robotter er ikke længere kun noget, vi ser i science fiction film. Og en ting er sikkert, vores hverdag vil med garanti ændre sig i fremtiden på grund af kunstig intelligens. ”

/ ”Oplev i morgen i dag – et indblik i tidens digitale trends” oplæg v/David Guldager Go morgen Danmark vært og ekspert.
”Oplev tidens digitale trends og se hvad morgendagen bringer af ny teknologi, digitale fremskridt og underlige produkter. Du vil opleve og lære noget om den digitale udvikling med et underholdende indblik i en visuel og skarp verden. ”

 

> Tilmeld dig mødet her (senest 12. november)

 

Inden mødet

Du må meget gerne, inden mødet, overveje, hvordan fremtiden ser ud for de HK’ere, du repræsenterer?
Hvor ser I jer selv om fem år?

 

Løntabsrefusion

Der er mulighed for FIU-løntabsrefusion
 

DU FÅR RABAT MED HK

Vi er mange. Faktisk ca. 240.000 medlemmer – og derfor kan vi lave stærke rabataftaler, som du har fri adgang til som en del af dit medlemskab. Du kan bl.a. spare mange penge på Alka-forsikringer. Som HK’er kan du desuden blive medlem af Forbrugsforeningen, hvor du får rabat på alt fra benzin og briller til tøj og isenkram.