”Anette er fuld af viden, som hun er god til at give videre. Hun har et fantastisk overblik og har fuld forståelse for, at andre ikke altid kan rumme det samme som hende, og så får hun mig altid til at grine – højt og længe”, lyder det blandt andet i den indstilling om Anette, som Majken er kommet med.

 

Majken har en ”rulstilling”, hvor hun er fire uger på Kirurgisk Afdeling, A2, og fire uger i Ambulatoriet.

 

”I min ”rulstilling” er jeg praktisk talt ny, når jeg starter i sengeafdelingen igen efter at have været væk i fire uger. Anette er altid god til at hjælpe mig tilbage i rutinerne og spørger gerne, om hun kan hjælpe mig på nogen måder. Anette engagerer sig i sit arbejde hver dag, og det mærkes tydeligt i det overblik, hun altid formår at have”, skriver Majken i indstillingen af kollegaen.

 

Majken Mathilde Bæk Jensen og Anette Brøsted Flinker, Hospitalsenheden Vest i Herning.

Majken Mathilde Bæk Jensen (til venstre) og Anette Brøsted Flinker er bedste kolleger.

 

Gavekort som tak for nominering

Onsdag 10. oktober 2018 modtog Majken et gavekort til Lagkagehuset på 500 kroner af Lene Buhl, formand for HK Kommunal MidtVest, som tak for sin indstilling af Anette til prisen. 

 

Modtagelsen af gavekortet skulle foregå som en overraskelsesceremoni af Majken, som fik besøg af HK midt i frokosten. Og gavekortet var noget, der vakte glæde hos kollegerne på Kirurgisk Afdeling, A2.

 

Se overraskelsen af Majken:

 

 

 

Godt kollegaskab betyder meget

- Der ville ikke være den samme arbejdsglæde, hvis jeg ikke havde gode kolleger. Man er sammen mange timer hver dag, og hvis man ikke har en god pingpong, så ville det være enormt kedeligt. For mig er gode kolleger nogle, der er omsorgsfulde og hjælper én, og sådan er Anette, fortæller Majken.
 
- Jeg blev helt vildt rørt, da jeg fik besked om, at Majken havde indstillet mig til prisen Danmarks Bedste Kollega, siger Anette.
 
- Jeg synes også, at Majken og jeg har det rigtigt godt sammen på arbejdet. Men det er dejligt at få at vide, at man gør en forskel ved at blive indstillet til en pris, forklarer hun.
 
- For mig betyder godt kollegaskab, at man er tryg ved den, man sidder sammen med, og man er sammen om at løfte opgaverne, fortæller Anette.

 

I alt 1.760 personer er nomineret til titlen Danmarks Bedste Kollega, og der vil nu blive udvalgt 10 finalister. 

 

Den 13. november 2018 bliver vinderne kåret ved et stort award show i Cirkusbygningen i København.

 

 
Artiklen er opdateret 11. oktober 2018

DU FÅR FAGLIGT FÆLLESSKAB

Vær med i det faglige fællesskab på din arbejdsplads. Det er dig og dine kolleger, der vælger tillidsrepræsentanten, der er HK’s lokale repræsentant. Og som kan hjælpe dig i dagligdagen. Et fagligt fællesskab er ikke blot faglig støtte – det er også socialt fællesskab, hvor du har indflydelse på aktiviteter og handlinger.