Vi lægger ud med en række nyttige links til dig, som er arbejdsmiljøinteresseret.

Arbejdstilsynet har på deres hjemmeside en masse nyttig viden og officielle retningslinjer inden for arbejdsmiljø. Desuden finder man en oversigt over godkendte kursusudbydere.

Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø har en hjemmeside, hvor man blandt andet også kan tilmelde sig et nyhedsbrev.

DL-F’s hjemmeside finder du en lang række pjecer og vejledning inden for arbejdsmiljø – helt gratis. Du finder dem alle her: DL-F pjecer.

HK har på deres hjemmeside masser af arbejdsmiljøemner. Du finder god baggrundsviden her: www.hk.dk/raadogstoette/arbejdsmiljoe. Som arbejdsmiljørepræsentant finder du desuden masser af kursustilbud målrettet dig ved at gå ind på Mit HK.

Konventum I Helsingør udbyder bl.a. den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse for nyvalgte arbejdsmiljørepræsentanter. Konventum har også et nyhedsbrev, så du får nyheder om kurser direkte i din mailboks.

Videncenter for Arbejdsmiljø er en del af Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, der blandt andet udgiver bladet ”Magasinet Arbejdsmiljø” og der kan man tilmelde sig et nyhedsbrev: www.arbejdsmiljoviden.dk.

God fornøjelse med Den Europæiske Arbejdsmiljøuge 2018 – og pas godt på hinanden derude.