AMR konkurrence
 
Så fortæl os om det arbejde, din AMR gør på din arbejdsplads. Det kan være et nyt tiltag, en gang hvor han/hun hjalp med et problem, eller måske noget helt andet. 

Fortæl os om, hvad din AMR gør af gode ting for arbejdsmiljøet på din arbejdsplads i en kommentar på opslaget på vores Facebookside, så kan du vinde koncertbilletter eller et ophold på Hotel Christiansminde. Husk at skrive din AMRs navn og hvor I arbejder. (Spørg din AMR, om du må offentliggøre hendes/hans navn først). 

 

Vi glæder os til at høre om din dygtige arbejdsmiljørepræsentant. :)
 

>> Skriv om din arbejdsmiljørepræsentant på vores Facebookside - opslaget ligger øverst.

 

---------
Om konkurrencen:  Vi finder 2 vindere af 2 koncertbilletter og 1 vinder af en overnatning med middag for 2 personer på Hotel Christiansminde. Vinderne findes 30. oktober, og får besked på Facebook, under deres kommentar.  Præmien kan ikke byttes eller udbetales.  Har du ikke Facebook-profil, så send i stedet en mail til midt@hk.dk med din historie (så får du også besked dér, hvis du vinder).