Henrik Daugaard er 1 ud af 1760 kolleger, der er blevet nomineret til titlen som Danmarks Bedste Kollega 2018 af en kollega. Og nu altså videre som 1 ud af 10 finalister.

Se overraskelsen her, hvor kollega Heidi Larsen også læser sin nomineringstekst højt for Henrik og kollegerne:

 

 

Henrik Daugaard er nu - sammen med kollegaen Heidi Larsen - inviteret til Cirkusbygningen den 13. november, hvor prisen som Danmarks Bedste Kollega uddeles til én af de 10 finalister.

Vi krydser fingre for, han vinder!

 

Du kan læse mere om Danmarks Bedste Kollega her, og se de andre finalister efterhånden, som de bliver overrasket. Kig også forbi HK Midts Facebookside, hvor du kan se overraskelsen af Fynske finalister fra de to foregående års kåringer. 

DU FÅR FAGLIGT FÆLLESSKAB

Vær med i det faglige fællesskab på din arbejdsplads. Det er dig og dine kolleger, der vælger tillidsrepræsentanten, der er HK’s lokale repræsentant. Og som kan hjælpe dig i dagligdagen. Et fagligt fællesskab er ikke blot faglig støtte – det er også socialt fællesskab, hvor du har indflydelse på aktiviteter og handlinger.