Vi bringer her et par eksempler på konferencer og temadage, der kan være interessante for dig som arbejdsmiljørepræsentant at se nærmere på i efteråret – eller til næste år.

AM:2018

Arbejdsmiljøkonferencen er Danmarks største konference for arbejdsmiljøprofessionelle, som hvert år i november byder dig indenfor til konferencedage spækket med spændende oplæg. Medlemmer af DL-F, der arbejder med arbejdsmiljøet til dagligt, kan også have glæde af at deltage i konferencen. AM:2018 finder sted den 18.-20. november 2018 på Hotel Nyborg Strand.

Læs mere her: www.bamr.dk/am2018.

 

KEMIENS DAG

Kemiens Dag er en årlig dag, hvor folk, der arbejder med eller interesserer sig for kemikalier, kan mødes for at debattere og styrke samarbejdet omkring aktuelle kemikaliespørgsmål. Konferencen holdes i år hos Industriens Hus på Rådhuspladsen i København den 27. november 2018