En blæsende og halvtrist mandag formiddag blev pludselig helt særlig for grafisk designer Lene Møller fra Horsens. Ved et møde på arbejdspladsen Repro Centret, som hun troede skulle handle om noget helt andet, blev hun overrasket med flag, lagkage, bobler og konfettikanoner.

- Lene, du er gået videre til finalen i HK’s konkurrence om at blive Danmarks bedste kollega, lød den glade besked til Lene Møller, mens 40 kolleger hujede.

- Jeg er simpelthen så overrasket og glad. Jeg vidste godt, at jeg var nomineret, men tænkte ikke på det, da jeg pludselig blev bedt om at træde frem på mødet. Så jeg er helt overvældet, fortæller finalisten.

Udvalgt blandt 1.760 nominerede
Det er Lene Møllers kollega Michel Kamille Sommer, der har nomineret hende til den flotte titel. I nomineringen skrev kollegaen blandt andet:

”Uanset hvor man møder Lene, er hun altid med et stort smil. Hun er dybt passioneret omkring sit arbejde og enormt dygtig til sit fag. Hun har en smittende personlighed og er aldrig bange for at udtrykke sin mening, hvilket gør hende til en stærk holdspiller. Derudover er hun enormt omsorgsfuld og betænksom.”

De ord fandt dommerkomitéen så overbevisende, at Lene Møller blev udvalgt blandt 1.760 nominerede til finalen, der foregår i Cirkusbygningen den 13. november. Her vil både Lene Møller og Michel Kamille Sommer deltage sammen med formanden for HK Privat Sydjylland, Henny Fiskbæk.

Sidstnævnte havde fornøjelsen af at overrække invitationen til Lene Møller.

- Vi er stolte af at have Lene Møller som finalist her fra HK Sydjylland. Der er ingen tvivl om, at hun er en vigtig del af det kit, der binder arbejdspladsen sammen. En kollega som hende betyder alverden for arbejdsmiljøet, siger Henny Fiskbæk.