30.000 kr
Helle (HK Midt kender medlemmets sande/fulde navn, red.) var glad for at være færdig som elev i den grafiske branche. Nyuddannet og godt uddannet – og glad for, at Maria Kaspersen og HK kontaktede hende med et stort tillykke. For det blev til en god snak om både fortiden, elevtiden og fremtiden. Samtidig foreslog Maria altså, at de gennemgik Helles lønsedler, fordi HK ofte oplever fejl i elevers lønsedler:
 
   - Hvis jeg skal være helt ærlig, så var bare det at få en læreplads på alle måder det altoverskyggende, da jeg kom i lære. Alternativet havde været skolepraktik til en løn langt under SU-ydelsen. Derfor fik jeg aldrig selv kigget nærmere på min lønseddel, mens jeg var i lære, fortæller Helle og fortsætter:
 
   - Maria kontaktede mig i forbindelse med, at min uddannelse var ved at være slut – de vil jo selvfølgelig gerne beholde de nyuddannede i HK. Helt tilfældigt faldt snakken på lønseddel, fordi Maria, hvis jeg husker rigtigt, spurgte, om jeg havde fået voksenløn under min læretid. Det kunne jeg sige nej til. For det var uddannelsen ikke længere berettiget til, og derfor tog vi en snak om, hvad jeg egentlig havde fået i løn.

Her bagefter kan jeg da godt være lidt øv over, at jeg ikke allerede i starten af min læretid fik HK til at gennemgå min lønseddel.

   - Marias gennemgang viste, at det rent faktisk havde været muligt med en højere løn, fordi jeg var over 25 år, men det var desværre ikke en ting, der bliver skiltet ret meget med på erhvervsskolen. Her bagefter kan jeg da godt være lidt øv over, at jeg ikke allerede i starten af min læretid fik HK til at gennemgå min lønseddel.
 
Tjek selv din lønseddel: www.hk.dk/raadogstoette/loen/loenseddelvaerktoej eller læs mere om løn her: www.hk.dk/raadogstoette/loen

Manglende tilskud og lidt trylleri

   - Maria fandt en fejl på min lønseddel, nemlig at jeg tilsyneladende manglede et tilskud, som virksomheder med elever ofte ikke er bevidste om. Så Maria bad om lov til at se alle mine lønsedler, hvilket hun fik lov til. Det var fint, at Maria på den måde kunne trylle sig frem til, at manglen var gennemgående i alle måneder, jeg havde været ansat, og jeg satte derfor Maria i kontakt med vores bogholder, fortæller Helle om deres måde at gribe tingene an på:
 
   - Virksomheden blev på den måde bevidst om, at der var fejl i min og en anden elevs lønseddel. En fejl som fremadrettet ikke kommer til at opstå hos dem. Som bogholderen og min chef sagde: ”Lønsedlen skal bare være i orden…” Samtidig modtog jeg uden problemer ca. 30.000,- som jeg gennem de tre år som elev ikke var blevet tildelt.

Jeg indrømmer gerne, at jeg egentlig ikke var klar over, at jeg kunne få så god hjælp, men jeg har oplevet stor hjælpsomhed og professionalisme.

   - Jeg indrømmer gerne, at jeg egentlig ikke var klar over, at jeg kunne få så god hjælp, men jeg har oplevet stor hjælpsomhed og professionalisme. Og selvom det indrømmet kan være svært at få det til at løbe rundt rent økonomisk som nyuddannet og jobsøgende grafiker, så har HK vist sig på en måde, så jeg selvfølgelig bliver i fagforeningen!
 
 

Ingen ond vilje fra arbejdsgiver

   - Vi ringer altid ud til elever, der er ved at være færdige med deres læretid og kigger lidt fremad sammen med dem. Her talte jeg også med Helle om hendes situation. Jeg sagde samtidig til hende, at hun da kunne sende mig sine lønsedler, fordi vi også talte om pension, fritvalgskonto osv. Da jeg gennemgik Helles løn, kunne jeg se, at hun i hele læretiden ikke havde fået netop fritvalgsbeløbet. Her var der en difference mellem overenskomsten og lønsedlen, hvilket så igen poppede op på fritvalgsbeløbet, pensionen osv. Den sjette ferieuge havde hun heller ikke haft. Når du så, som Helle, har været ansat i tre år, så når det alligevel at blive til en del. Hun havde alt i alt været lønnet forkert og havde et lønkrav, fortæller Maria Kaspersen, HK Privat Midt:

Til gengæld var det helt tydeligt, at det ikke var af ond vilje fra arbejdsgiverens side, og virksomheden stillede sig derfor heller ikke på tværs.

   - Til gengæld var det helt tydeligt, at det ikke var af ond vilje fra arbejdsgiverens side, og virksomheden stillede sig derfor heller ikke på tværs. Da Helle havde talt med arbejdsgiveren, ringede de til mig og tog imod tilbuddet om, at de kunne kontakte mig, hvis de havde spørgsmål. HK er der selvfølgelig især for medlemmernes skyld, men er også ofte i god dialog med arbejdsgiverne. For eksempel når de har brug for at være opdaterede på regler, overenskomst, løn osv. 
 

DU FÅR GODE RÅD OG FAGLIG HJÆLP – NÅR DU ER I JOB

Vi er eksperter i dine vilkår på jobbet – for hver arbejdsplads har sin egen kontaktperson og faglige medarbejder hos HK. Hun kender de unikke vilkår, som lige præcis jeres arbejdsplads har. Og så kender hun dit fag. Derfor er du garanteret kompetent og professionel rådgivning, uanset om det handler om løn, stress, arbejdsmiljø eller spørgsmål om overenskomst. Du er altid velkommen til at kontakte dine lokale afdeling for at få råd og vejledning.