Sådan så det ud, da Sydjyllands bedste klinikassistent 2017 blev kåret.

I 5 forskellige kategorier kårer vi både årets elev og årets elevplads. Kategorierne er:

Reservedelsekspedienter
Speditører
Revisorer
Tandklinikassistenter
Advokatsekretærer

Konkurrencen afvikles i samarbejde med de lokale erhvervsskoler, der ligesom HK ønsker at sætte spot på nogle fag, der helt ufortjent kan blive lidt usynlige i det generelle mediebillede. 

Organiser Kris Jakobsen, der er HK Privat Sydjyllands tovholder på projektet, besøger i disse dage et væld af virksomheder indenfor de nævnte brancher for at fortælle om kåringerne og opfordre til nomineringer.

- Jeg bliver taget fantastisk godt imod af både elever og overordnede. Deres faglige stolthed er stor, og de fleste vil gerne bidrage til en fejring af faget og fagets fremtid. Som fagspecifik organisation er det hjerteblod for os i HK, at disse fag fremhæves og hyldes, siger han.

Er du ikke allerede stødt på Kris Jakobsen på din arbejdsplads, kan du kontakte ham, hvis du kender en elev eller elevplads i én af de fem kategorier, som fortjener en nominering som enten ”Årets elev” eller ”Årets elevplads”. 

Skriv til kris.jakobsen@hk.dk eller ring på tlf. 5239 6997