I år glæder Majken Jeppesen sig til julehandlen, hvor hun som medarbejder i en guldsmedebutik skal hjælpe kunderne med at finde de helt rigtige gaver. Når man er ansat under ordentlige arbejdsforhold, kan juletiden i en butik være både hyggelig og givende.

For nogle år siden var Majken Jeppesens juletid dog alt andet end hyggelig. Her var hun ansat hos en guldsmed, der lod hende passe en filial helt alene.

- Det var både mig, der åbnede og lukkede butikken hver dag. Skulle jeg på toilettet eller et smut i byen for at købe mad, blev jeg nødt til at lukke butikken. Pauser var der selvsagt ingen af, og min frokost måtte jeg spise hurtigt imellem kunder, fortæller hun.

Og for det modtog hun ikke så meget som et ”God jul og tak for indsatsen”.   

 

Bange for at blive overfuset og fyret
Majken Jeppesen blev ansat ved guldsmeden efter en periode som ledig. Hun fornemmede hurtigt, at alt ikke var, som det skulle være. For eksempel var det umuligt for hende at få en ansættelseskontrakt.

- Jeg bad flere gange skriftligt om at få en ansættelseskontrakt, ligesom jeg også skriftligt gjorde opmærksom på min manglende betaling for overarbejde. Men chefen svarede aldrig på mine henvendelser med andet end telefonopkald, hvor han snakkede udenom. Det lykkedes mig aldrig at få den ansættelseskontrakt, fortæller Majken Jeppesen, der var ansat hos guldsmeden i 10 måneder.

Overarbejdet var massivt og pauserne ikke-eksisterende. Alligevel gik Majken Jeppesen pligtopfyldende på arbejde hver dag.

- Jeg vidste godt, at det var helt galt, og jeg gjorde også opmærksom på problemerne. Men jeg havde brug for jobbet, og turde derfor ikke at blive alt for besværlig. Chefen er kendt for et voldsomt temperament, og jeg frygtede at blive overfuset og fyret, hvis jeg brokkede mig for meget, siger Majken Jeppesen og tilføjer:

- Til gengæld var jeg meget aktivt jobsøgende imens, jeg havde jobbet. Jeg tænkte på jobbet som midlertidigt og vidste, at når først, jeg var væk, så skulle jeg nok få, hvad de skyldte mig, fortæller hun.

 

40.036 kroner i erstatning
I februar 2016 lykkedes det Majken Jeppesen at finde et nyt og bedre job i samme branche. Først her tog hun for alvor kontakt til HK og satte sin fagforening på sagen: Skaf mig de penge, jeg har til gode!

Det kom til at tage lang tid, for den tidligere arbejdsgiver var tilsyneladende ikke meget for at samarbejde. Han valgte at repræsentere sig selv i retssagen, for derefter at udeblive ved diverse høringer.

Det endte med en udeblivelsesdom i arbejdsretten, men arbejdsgiveren betalte stadig ikke. Først få dage inden, han var indkaldt i fogedretten, tikkede der langt om længe 40.036 kroner ind på Majken Jeppesens konto.

- Det føltes helt fantastisk, da retfærdigheden endelig skete fyldest. Og jeg er så taknemmelig for at have en fagforening, der kender mit fag og førte sagen hele vejen i mål, siger hun.

I dag har Majken Jeppesen et arbejde, hun er glad for. Og kommer hun i nærheden af sin gamle arbejdsgivers butik, går hun i en stor bue udenom. 

DU FÅR JURIDISK RÅDGIVNING OG RETSHJÆLP

Får du brug for det i forbindelse med dit arbejde, så er juridisk rådgivning og retshjælp en del af dit HK-medlemskab. Vi hjælper dig med at få løst konflikter med din arbejdsgiver og fører din sag hele vejen gennem retssystemet, uden at det koster dig ekstra. Vinder vi en retssag for dig, og får du tilkendt erstatning eller økonomisk kompensation, beholder du selvfølgelig alle pengene selv.